сряда, 27 декември 2017 г.

#FestiveSeason: Наръчник за коледно настроение 🎁🎄


Отново е Коледа. Любимата Коледа. Най- красивото и магическо време в годината. Поне за мен. Е, тази година не е особено коледно. По - скоро тропическо. Топъл въздух и блестящо слънце. Няма дебела снежна покривка и снежинки сипещи се от небето, които да допълнят настроението ни. Но все пак е Коледа и следващата е много далече. Затова трябва да й се насладим. И щом природата не ни създава настроение какво по - хубаво от това да си го създадем сами?

1. Украсата


Ах, колко важна е тя. Да се огледаш наоколо и да видиш как коледните светлинки блестят или да пиеш кафе и да гледаш прекрасната елха...
Истински коледен уют и топлина







2. Коледни филми

 Няма спор. Любимият ми жанр филми е... Коледният! Обожавам да се потапям в магията на Коледа именно чрез филмите от които лъха надежда, красота и топлина. Допълват прекрасно коледната атмосфера. А какво е Коледа без "Сам вкъщи"? Не е Коледа!






3. Коледни бисквитки

 Време е! Време е да се раздадем в кухнята и да сътворим нещо празнично. Коледните бисквитки както могат  да придадат коледно настроение, така  и да придадат чудесен вкус на празника. Ако погледнете предната статия ще видите любимата ми рецепта за джинджифилови сладки. 







4. Топло мляко с какао 

Какво друго да правим докато гледаме филм, освен да се гушкаме на дивана и да пием топло мляко с какао. Любимата напитка на Дядо Коледа..









Коледа сама по себе си носи невероятен дух, носим ли го в себе си,няма нужда да правим нищо. Но защо пък да не го засилим малко?

Няма коментари:

Публикуване на коментар